Пн-Пт: 09:00 - 18:00
Сб: 09:00 - 15:00
Нд: вихідний

Коли чиста питна вода завжди під рукою, можна бути впевненим, що одна з найважливіших складових здорового способу життя повністю безпечна і приносить тільки користь. Такі наші послуги як «доставка води в офіс» і «доставка води додому» суттєво спрощують Ваше життя.

Доставка води в офіс вже давно стала ознакою хорошого тону, адже це означає турботу про своїх клієнтів з боку компанії-виробника. Замовляючи доставку води в офіс, ви отримуєте індивідуальний графік доставки води та гнучку систему знижок.

Доставка води буде проведена у зручний для вас час в будь-яку точку Ужгорода та Закарпатської області. Ми самі привеземо Вам воду, а Ви заощадите сили і час для роботи і сім'ї. Питна вода з асортименту «Akva-Karpaty.com.ua» - вибір серйозних сучасних людей, яким важлива стабільність, престиж і безпека у всіх питаннях і, в першу чергу, в питаннях здоров'я. Доставка кулерів або іншого товару безкоштовна за умови замовлення бутильованої води.

Замовлення. Крім доставки питної води, в розділах сайту Ви можете вибрати і замовити кулери (диспенсери) для офісу та дому, помпи та інше додаткове обладнання від провідних виробників, та іншу корисну продукцію для роботи та дому.

На сайті можна замовити і оплатити доставку води, обладнання та супутніх товарів.


Також можете зателефонувати на номери :

(067)312-42-52, (067)310-20-12

Оберіть зручний для Вас час доставки (будь який день Пн-Пт. з 9.00 до 18.00 крім суботи і неділі).

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись